BOBA & POKé

BOBA & POKé Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Boba & Poké. Meer weten? Ontdek meer

2 mei 2022 om 21:10 Super en erg lekker
20 apr 2022 om 18:52 Voor et eerst hier besteld & het was echt heeerlijkk! Had zelf een pokebowl gemaakt & boba lychee met jasmin tea echt een aanrader!
16 apr 2022 om 19:35 eten was heerlijk. bezorging was goed, alleen thuisbezorgd zei dat de bezorger onderweg was. vanaf dat moment tot werkelijk aan de deur was ongeveer 25 minuten terwijl ik er 5 minuten vandaan woon.
3 apr 2022 om 10:02 Top!
20 mrt 2022 om 18:07 Echt lekker eten voor een redelijke prijs
7 mrt 2022 om 21:17 Heerlijk en een fijne bezorging!!!
3 mrt 2022 om 0:21 Het eten wordt steeds slordiger in de bowl gedaan en minder onderdeeltjes lijkt wel, mango zit er opeens niet meer bij Ik kreeg ook verkeerde saus, ik bestelde wasabi mayo maar ik kreeg teriyaki saus
28 feb 2022 om 21:34 Het eten werd iets later bezorgd dan besteld. Maar daar werden we keurig over gebeld.
24 feb 2022 om 21:16 Heeeeeerlijk, beetje veel maar helemaal top
24 feb 2022 om 13:27 Snelle bezorging en zeer lekker eten
15 feb 2022 om 20:04 Lekkere pokebowl en geleverd op de gevraagde tijd
15 feb 2022 om 16:23 Lekkere poké bowl. Bezorgd op gevraagde tijdstip.